изпратен от на 24.12.2013 в категория Семейни

Мили Ваньо!
Ако четеш сега тази страница, това означава, че най-сетне ти е свършил интернета. Не се опитвай да звъниш на нашия доставчик или да бърникаш в настройките на браузъра.
Трябва да направиш следното:
- Върви в аптеката на ъгъла, купи лекарства за дядо - рецептите са в антрето, на лавицата под огледалото. Освен това, иди в кварталния магазин - вземи 2 пакета 1,5% мляко, кашкавал на резени и кутия чай. От плод-зеленчука до спирката купи 2 кг картофи, половин кило лук и 1 зелка. Запази всички касови бележки.
- Забравих си мобилния. Звънни на баща си на работа, кажи, че снимките няма да станат днес. Предай му също, че го моля да вземе прането от химическото на връщане от работа. Преди да звъннеш пусни програмата с иконка на телефон (на десктопа в горния десен ъгъл) и запиши отговора на татко си във файл с разширение *.wav.
- Напиши си домашните - туй че имаш само по математика не е повод да го оставяш за довечера. Страници от учебника - 116, 121 и 118. Внимавай с трета задача - трябва да съставиш уравнение, а не да докарваш отговора под задачата (и без туй в него има печатна грешка). На останалите задачи не са дадени отговори.
- След това си разтреби стаята. Като прибереш всичко, преброй частите на конструктора в пластмасовата кофа, броя дискове с игри на лавицата, броя колички в кутията и броя роботчета.
- След това можеш да отвориш браузъра и да напишеш като адрес http://получените числа, разделени с точки.
- Ще ти се отвори таблицата за управление на акаунтите на нашата домашна подмрежа. За да получиш достъп до нея, въведи в прозорчето "парола" отговорите на втора, трета и първа задача от учебника.
- Намери в лявата колонка нашия IP и внимателно въведи в съседното прозорче /където е "начин на разплащане - с карта"/ двете последни цифри от всяка касова бележка (от кода, който е най-долу): общо за зеленчуци, чай, мляко+хляб, сустак, флексалис и билкова настойка. Допълни до края с нули и натисни бутона "ОК".
- След това можеш да ползваш интернет отново. Ако случайно се обади ядосан чичко, който твърди, че е "системен администратор" и почне да псува в слушалката, пусни му записа на отговора на баща ти от файла.
Надявам се, че ще успееш. А аз като се върна довечера, ще ти разкажа приказка как една малка хакерка със своята група някога разбивала сървърите на Майкрософт и на арабските терористи.
Целувам те!
Мама

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 06.11.2013 в категория Семейни

- Зарязах всичко! И пиене, и пушене, и съпруга...
- А съпругата защо?
- Не заслужаваше такова щастие!

изпратен от на 13.11.2013 в категория Семейни

Представители на различни народи се събрали на среща в ресторант. На всички им поднесли по чаша вино, но във всяка чаша имало муха. Какво се случило:
Шведът поискал вино без муха в същата чаша.
Англичанинът вино в нова чаша.
Финландецът извадил мухата и изпил виното.
Руснакът изпил виното заедно с мухата.
Китаецът изял мухата и оставил виното.
Циганинът изпил 2/3 от чашата и поискал да му я сменят заради мухата вътре.
Норвежецът взел мухата и отишал да лови треска.
Ирландецът накъсал мухата на малки парченца в чашата и я дал на англичанина.
Американецът заевел дело срещу ресторанта за морани и материални вреди в размер на 65 милиона долара.
Щотландецът хванал мухата и почнал да й се кара: "Не те срам лакомия такава, всичкото вино изпи".
Наш Славчо се развикал, че това е масонски заговор, извадил нож на сервитьора и поискал да махнат това женско питие виното и да му донесат бутилката ракия, която бил поръчал преди един час.

изпратен от на 01.02.2014 в категория Семейни

Мъж и жена разглеждат животните в зоопарка. Спират се пред благородния елен и четат табелата :
"Благороден елен прави секс веднъж в годината в края на септември , когато се разгонват женските. "
- Видя ли ма жено ! Пък ти искаш секс всеки ден !
- Да, да ! Ама видя ли какви големи роги имаше !

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net