изпратен от на 23.02.2014 в категория Любими Герои

В един хотел се настаняват инженер, физик и математик. За беда в стаята на всеки от тях, по едно и също време, възниква пожар.
Инженерът бързо излиза в коридора, намира маркуча на пожарния кран, пуска водата, влиза в стаята и полива обилно горящите мебели.
Физикът, бързо изчислява обема на горящите мебели, температурата на горене, топлоемкостта на водата и парата, атмосферното налягане и тн. След това сипва в една чаша определено количество вода и я изсипва на точно определено място.
Математикът изскача в коридора, вижда висящият на стената пожарогасител, радостно възкликва "Има решение!" и спокойно се връща в горящата стая....

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 05.05.2013 в категория Любими Герои

- Докторе, мисля, че имам нужда от очила.
- Определено имате нужда - това е банка.

изпратен от на 01.03.2010 в категория Любими Герои

В лудницата. Викат Петров при доктора:
- Браво! Днес спасихте приятеля си Гошо от удавяне в банята! Това показа, че цените живота и вече не сте луд, ще ви изпишем. Лошото е, че Гошо след това се е обесил.
- Ами, шефе, аз просто го окачих да изсъхне.

изпратен от на 11.02.2014 в категория Любими Герои

Рокер и индианец спорят чие превозно средство е по-добро. Рокерът яхнал коня, а индианецът - мотора. Язди рокерът, язди и по едно време гледа индианецът лежи на земята, а моторът разбит на парчета. Свестява го рокерът и пита:
- К'во стана, бе?
- Да ти имам и коня! Такова голямо око има, а едно дърво не може да види...

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net