Подреди вицовете по:
изпратен от на 08.02.2014 в категория Бисери

Понякога е по-добре човек да е по-прост и да не чете много много, щото се депресира. Ето, аз днес почетох малко за хомеопатията. Това е когато на пациента се дава суперразредено лекарство, като хомеопатите разчитат на едно нещо, което се нарима "памет на водата". тоест - боли ме глава и пия вода, в която някога е имало разтворен аналгин, но водата е толкова разредена, че няма и молекула аналгин. Памет на водата, разбираш ли. И аз се замислих, ако водата има памет, значи на планетата вече няма такова нещо като питейна вода. Всяка вода някога преди вече е била фекална.
Наистина е по-добре понякога да си по-прост. Отивам да си оправя вкуса в устата с една бира.

изпратен от на 08.02.2014 в категория Студентски

Студенти по физика са провели интересен научен експеримент за силата на въздушния поток на сешоара. Застанали зад едно дърво на пътен участък с ограничение на скоростта, облечени за безопасност със светлоотразителни жилетки и насочвали сешоара към преминаващите автомобили. Установили, че насочването на сешоара към автомобил, движещ се със 120 км/ч води до намаляне на скороста му до 60 км/ч за няколко секунди. Като съпътсващ експеримент студентите са записвали фразите, произнесени от водачите на автомобилите когато минавали покрай тях. Оказало се, че голяма част от тези изрази не фигурират в тълковния речник.

изпратен от на 08.02.2014 в категория Черен хумор

Богаташ пътува с "Мерцедес-600" и неочаквано на кръстопътя точно при светофара някой яката го хласва отзад. Скача от колата и заплашително се отправя назад - гледа един стар, сив, опърпан запорожец каран от някакъв старец. Е, мисли си, какво можеш да искаш от него?
Качва се на колата и запрашва. Но само след две кръстовища отново усеща как някой яката се врязва в него. Вече вбесен изскача от колата, а насреща му същия старец. Маха му с ръка и вика: "Аз съм, не се безпокой!"

изпратен от на 08.02.2014 в категория Бисери

Противозачатъчните таблетки трябва да ги взима мъжа. Все пак е по-логично е да се извади патрон от заредено оръжие, отколкото да се стреля в теоретично непробиваема жилетка.

изпратен от на 08.02.2014 в категория Разни

- Тате, а какъв е смисъла на живота?
- Животът има смисъл, освен търсенето на смисъла на живота.

изпратен от на 08.02.2014 в категория Бисери

По-лошо от петък 13-ти може да е работна събота на 13-ти.

изпратен от на 08.02.2014 в категория Бисери

Пенсионер в магазин за левче - все едно да вкараш кифла в мол - няма излизане!

изпратен от на 08.02.2014 в категория Бисери

Строителите на въздушни замъци винаги имат достатъчно строителен материал..!

изпратен от на 08.02.2014 в категория Семейни

Сиксапилно френско маце се жени за красив каубой от Тексас. След 10 год. подава молба за развод.
Съдията:
-Обяснете , красива госпожо, причините за това тъй кратко бракосъчетание?
-Французите сме най-известни с нашата либерална сексуална свобода и техники. Изтърпях, когато Джони ме целуваше, без да си вади дъвката от устата! Приех неговото желание, да не си сваля шапката и ботушите по време на секс! Но, това категорично не мога да приема, когато вчера, обучавайки го на позата 69, не искаше да си вади пурата от устата...

изпратен от на 08.02.2014 в категория Други

Женски блян:
Боже, какъв мъж! Искам да имам кола от него!

Голям смях!
Създаден от HQWebS.net