Подреди вицовете по:
изпратен от на 02.03.2015 в категория Бай Ганьо

Бай ганьо бъргарина, бай ганьо американеца и бай ганьо турчина били на конференция в Китай. Изкара ли я и кацнали на самотен остров. Там имало канибали. На другия ден бай ганьовците казали, че ако не кажат верния отговор ще ги пуснат да си ходят, но ако го познаят ще ги изядат. Първи бил американеца и ги попитал кой е най-новия самолет на Америка. Те си шушукали и казали Мак 21. Той казал да и го изяли. Втори бил турчина и ги папитал кой е първия космонавт. Те пак си шушукали и казали Юрий Гагарин. Той казал да и го изяли. Последен бил българина и казал, ме иска мрежа с дупки. Той пръднал и попитал от коя дупка излезе. Те почнали да показват. Той казал не и казал тази и посочил дупето си и го пуснали да си ходи

изпратен от на 02.03.2015 в категория Бай Ганьо

Бай ганьо бъргарина, бай ганьо американеца и бай ганьо турчина били на състезани за ядене на боб. Бай ганьо американеца изял 1 чиния, бай ганьо турчина изял 2 чинии, а бай ганьо бъргарина изял цяла тенджера. Спечелил състезанието и му дали бутилка уиски. Изпил го на екс. Вечерта като се прибрал легнал да спи. За да не пърди и да не умирише стаята пъхнал в гъза си корковата тапа. По сред нощ бара и тапата я няма. Пуска новините и чува коркова тапа съборила саморет.

изпратен от на 02.03.2015 в категория Бай Ганьо

Бай ганьо бъргарина, бай ганьо американеца и бай ганьо турчина били на самотен остров.Нямали какво да правят, затова седнали да играят билот.По едно време дошло дяволче.Казало им, че ако познаят за кое число си мисли (от 1 до 100) ще им изпълни желание.Първи бил бай ганьо американеца.Той казал 36 и познал.Рекъл, че иска да се върне в Америка.Втори бил бай ганьо турчина и казал 1 и познал.Рекъл, че искал да се върне в Турция . Трети бил бай ганьо българина.Замислил се и казал 50 и познал.Дяволчето казало какво искаш да ти е желанието.Той казал я ги върни, че ни си доизиграхме билота.

изпратен от на 02.03.2015 в категория Политически

При социализма един човек отива в Москва да си купи кола, плаща я, след което продавачът му обяснява, че щя е я получи на тази и тази дата след десет години. Купувачът се замисля за момент и след това пита: „Преди или след обяд?“. Продавачът, удивен от въпроса, пита на свой ред: „Какво значение има това?“ Отговор: „Ами водопроводчикът ще дойде преди обяд“.

изпратен от на 02.03.2015 в категория Политически

Ако Цветан Цветанов ще бъде кандидатът за президент от ГЕРБ, познайте от първия път кой ще бъде неформалния президент на България?

изпратен от на 02.03.2015 в категория Семейни

Разговор между мъже:
- Кой получава по-голямо удоволствие от секса - мъжът или жената?
- Жената. Ето защо. Представи си, че те сърби ухото. Почесваш се с показалеца. Когато си свалиш ръката, кой се чувства по-добре ухото или показалеца?

изпратен от на 02.03.2015 в категория Любими Герои

ИЗ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ПРОТОКОЛИ:
“Гражданинът Ангелов вкарал половия си член в гърлото на гражданката Стоянова, в резултат от което й причинил счупвания на 5-то, 7-мо и 9-то ребро отдясно, както и сътресение на мозъка...”

изпратен от на 02.03.2015 в категория Разни

Парашутисти на пръв тренировъчен полет. Отварят люка, скача първият, скача втори, скача трети...
Командирът застава решително пред люка и спира останалите:
- Стига сте се излагали бе, още не сме излетели!

  • « Първа
  • «
  • 1
  • »
  • Последна »
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net