Подреди вицовете по:
изпратен от на 17.08.2017 в категория Професионални

Балетът действа странно на женското зрение: когато на сцената се появи поредния балетист, никоя от зрителките не обръща внимание на неговото лице...

изпратен от на 17.08.2017 в категория Разни

Сега нека да излязат две двойки с по двама души!
Реплика на Къци Вапцаров

изпратен от на 17.08.2017 в категория Спортни

След като Любо Пенев стана треньор на националния отбор по футбол, фирма производител на супи преговаря да стане главен спонсор на отбора.

изпратен от на 17.08.2017 в категория Професионални

Жителят на Вакарел Бончев зададе въпрос в един сайт:
Колко години ще живея?
На следващия ден в сайта бяха публикувани най-добрите отговори.
1. Уважаеми господин Бончев, колко години ще живеете знае само Господ. Затова отидете в църквата, помолете се и повече не задавайте такива глупави въпроси. С уважение Мария М, ученичка в 4-ти клас.
2. Уважаеми господин Бончев, за нас е достатъчно да узнаем датата и мястото на вашето раждане и ще може доста точно да ви предскажем бъдещето. Също така ще ви помогнем да решите семейни и финансови проблеми. С уважение, астроложката Бледа.
3. Уважаеми господин Бончев, помолете Мария М. да се помоли за вас, астроложката Бледа да помогне да решите финансовите проблеми. Ние знаем датата и мястото на вашето раждане, настоящия ви адрес, а също и сумата, която вие дължите по заема. Затова, правилният отговор на вашия въпрос, си знаете само вие! С уважаение, фирма за събиране на дългове.

изпратен от на 17.08.2017 в категория Мръсни

Лъв броди из пустинята
Едно време имаше задача за физици да се приложи метод за хващане на лъва и поставянето му в клетка. Ето как се решава тази задача в епохата на информационните технологии:
Програмист... прочети »

изпратен от на 17.08.2017 в категория Семейни

Една жена стои на стоп, и таман да я вземат - след отрицателно време я свалят. На поредния спрял да я вземе тя обяснила, че много й мирише оная работа. Той я успокоил като й казал, че носът му е запушен и я качил. След секунди я изгонил от колата.
- Ама защо?
- Защото ми залютя на очите.

  • « Първа
  • «
  • 1
  • »
  • Последна »
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net