изпратен от на 06.04.2013 в категория Разни

Затворник пише до Дядо Коледа

Той беше вече 22-ра година затворник в централния софийски. Обичаше да свършва на чорапа, разбира се, ако снимката беше качествена. Ако ли не "пъпа му изяждаше лайната".

Викаха му Пешо Слона, щото имаше голям гъз, но и той като слоновете не ставаше за ебане. Храчеше се всяка сутрин на едно и също място, защото там беше убил един плъх. А още преди да влезе в затвора, имаше навика да заплюва жертвите си. Всички надзиратели го мразеха, щото като надничаха през отвора на вратата винаги ги плесваше един мазен немит от миналата Коледа хуй. Не, че някои не се кефеха, ама от КУРтоазия се мръщеха.

Днес беше Коледа и той реши да напише писмо на Дядо Коледа. Ето кратък фрагмент от него...

"Ей, педераст, време е да поработиш и ти! Така, че надигни си шибания задник и право в централния затвор, че и аз искам подарък. Преди да се отправиш насам вземи и снежанка, че тук ми писна от гъзове като теб. А си стар вече, не си млад елен като преди 22 години. Помниш ли как от зор забрави чувала с подаръците тук, а?

Искам тази година да ми донесеш ножовка, вилица, лъжица и малко порно списания. И да не забравиш... доведи и джудженцата, че имам един педофил в съседната килия. А тук деца не пускат в затвора. Дъщеря му и сина му идваха онзи ден на свиждане, ама те не са му интересни вече. Между другото искам само да ти кажа, че ти пиша едва сега, щото ми бяха откраднали химикала и не ми даваха тоалетна хартия две седмици. Днес дойде домакинката и донесе малко салфетки. Химикала ми го гепи един дето го хванаха, че изкопал тунел под земята.

Ей, клефук, да не забравиш да доведеш снежанка. Нея много я искам, нали все се оплакваш, че нямаш пари за бензин. Доведи я и тук ще й напълним резервоара. На гръб до Лапландия ще може да те носи момичето. Да не забравя да ти поръчам да ми донесеш и малко лед. Че тук водата е много топла. И още нещо, педераст брадясъл, измий си зъбите, че Петьо Целувката още те желае, ама от миналата Коледа не е спрял да повръща. И друго да ти кажа: единият от надзирателите иска тази година да лети за чужбина, така че донеси малко тротил. Хем без пари ще му излезе, хем скоро няма да се върне. И без тва не ни трябва.

Ей, говньо, подстрижи си малко брадата, че после не мога три дена да си изчистя килията от влакънца. Ами тва е! Аре стягай се и тръгвай. Ама недей да минаваш през Русия за насам, че пияните старчоци при мен остават без думи за винаги!!!

С мераци: Пешо Слона
осма последна килия, неосветената на последния етаж

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 16.02.2014 в категория Разни

- Човек зад борда!
- Бързо вдигай котвата преди да се е качил!

изпратен от на 17.09.2013 в категория Разни

Дяволът хванал един българин, руснак и американец.
Казал им:
- Донесете по едно оръжие от родината си!
Донесли си те... дяволът продължил:
- А сега, който успее да си го навре отзад го пускам. Който не успее отива директно в ада!
Първи е българинът. Взел си е малко пистолетче. С малко зор успява.
Идва ред на руснакът - той е взел Калашник - напъхал го е половината и ту плачел, ту се смеел...
Дяволът се доближил до него гледайки го много странно и попитал с недоумение:
- Добре де, разбирам защо плачеш - боли те, а защо се смееш?!
Руснакът му отговорил веднага:
- Защото американецът идва с танк!

изпратен от на 21.06.2009 в категория Разни

- Момчеце, защо твоето братче така силно плаче?
- Ако и вие нямахте зъби и коса, краката и ръцете не ви слушат, вие нямаше ли също да плачете...

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net