изпратен от на 21.07.2013 в категория Семейни

Писмо от банкер до любимата

Любима,

С настоящото бордеро декларирам, че целият авоар от надежди и всички вътрешни ресурси от търпение за взаимност от моя страна са изчерпани.
Защо сторнираш всички мои платежни искания отправени към теб по ускорената форма? Инкасирай поне това, което е последно от моя страна.
Твоят поглед е винаги студен като на ревизор, забелязъл дебитно салдо по разплащателната сметка. Защо е това презрение към мен, като към облигации от фашисткият заем през 1942 година?
Твоята студенина е в състояние да докара до банкрут и най-пламенната любов, каквато е моята. Анализирайки досегашният баланс на нашата нещастна и несподелена любов, дойдох до заключението, че не мога да разчитам на никакво любовно авансиране от твоя страна. Но аз ще си отмъстя! Ще настъпи падежа на моето отмъщение и тогава ще си платиш с лихвите на просрочените заеми. Не очаквай милост от моя страна!
Разбира се до този момент ще гасна в дълбоко просрочие- нещастен и влюбен!
Времето обаче не ще успее да амортизира моите чувства, защото те са свети и силни. Пак те моля, авансирай ме с малко любов и аз ще бъда твой на безсрочен влог!
О, нима моите любовни мечти и блянове не ще бъдат никога погасени?
По-добре да умра, отколкото да кредитирам сърцето си на някоя друга след твоето сторно.
Твоят отказ тегне като блокирана сметка на съзнанието и мислите ми. О, моя бедна любов, лутаща се като отклонени оборотни средства! Изглежда ще бъда принуден да обявя на ликвидация чувствата си по твоята аналитична сметка към синтетичната й, наречена любов!
О, само ако би направила справка в главната книга на моето сърце, ти би открила такъв голям фонд любов, който ще може да те премира през целия си живот. Но ти си замразена като заем за нередовни запаси.
Превеждам ти моите последни прощални поздрави! На приносящият, настоящия любовен ордер се заплаща 3 % комисионна за услугата.
Прилагам един лимитиран чек за безкасово изплащане на милиони целувки, които ти не ми даваш възможност да ти предам лично в твоя трезор.

Твой вечен дебитор?

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 20.01.2014 в категория Семейни

От данъчното, изпрашат новопостъпил да провери семейство, което не си е плащало наема от много време. Връща се след около час, и вика:
- Край, аз напускам, вие се ебавате с мене!!!
Един от колегите:
- Чакай бе колега, кажи кво стана?
- Отивам аз, звъна, звъна, никои не отваря. Гледам вратат леко открехната, па викам да погледна кво става. Отварам и гледам, мъжа опънал един чадър и ебе тъщата, а жена му си търка циците!!!!
Колегата:
- Сега ще ти кажа, тези са глухонями и така си кореспондират. Жена му е викала: "Ходи да вземеш млеко бе простак", а па той й е викал: "Вънка вали дъжд ма да ти еба майката".

изпратен от на 23.02.2013 в категория Семейни

Червената шапчица - доклад на майор Петковски от мотострелковия полк в Елхово
Майката на Червената шапчица й възложила задача да проникне в тила на вълка нанасяйки му изпреварващо доставяне на продоволствие... прочети »

изпратен от на 01.12.2013 в категория Семейни

- Добре ли е мъжът ти?
- По цял ден седи във ваната и лови риба!
- Защо не го заведеш на психиатър?
- Ами толкова много ми се яде риба, че мисля да поизчакам.

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net