изпратен от на 31.07.2011 в категория Животни

Седят три кучета пред кабинета на ветеринаря - немска овчарка, сaнбернар и дог.
Питат овчарката:
- Какво правиш тук?
- Ами бях придружител на слепец, но стопанинът ми беше голям гад - биеше ме, държеше ме гладен и един ден го прекарах през едно кръстовище на червено и един камион го премаза, та сега ме водят да ме убиват с инжекция.
- А ти бе, санбернар?
- Бях куче спасител и една вечер изпих всичкия коняк от буренцето на врата ми, през това време паднала лавина. Умрели 5 човека и сега ме водят за убиване.
Попитали и дога за какво са го довели.
- Бях домашно куче и стопанка ми беше една хубава блондинка. Един път беше в банята и се къпеше при отворена врата. Аз седях отпред и я гледах, изведнъж тя си изпусна сапуна, наведе се да го вземе и тогава не издържах, скокнах и я опънах отзад
- И сега и тебе ли те чака инжекцията?
- Ами-и, доведе ме да ми изпилят ноктите.

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 25.05.2010 в категория Животни

Вървяла си лисицата из гората. Не щеш ли, от един храст се разкукуригал петел! Лисицата тихомълком се приближила и скочила в храста! От там се разхвърчала козина и се чул писъка на Кума ви Лиска! След някое време от храста се измъкнал вълка и протагяйки се, доволен казал:
- Ееее, то било полезно да знаеш чужди езици!

изпратен от на 19.04.2011 в категория Животни

Врабчето и Магарето решили да правят секс. Първо било врабчето. Хвъркало, хвъркало около Магарето свършило работа и дошло реда на Магарето. Извадил инструмента и започнал. По едно време Врабчето казало
-Аааааа, Марко, ти не се ебеш ми се биеш!

изпратен от на 02.03.2009 в категория Животни

- Защо слонът е сив, голям и набръчкан?
- Защото ако беше малък, бял и гладък щеше да е аспирин.

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net