изпратен от на 02.03.2015 в категория Бай Ганьо

Бай ганьо бъргарина, бай ганьо американеца и бай ганьо турчина били на състезани за ядене на боб. Бай ганьо американеца изял 1 чиния, бай ганьо турчина изял 2 чинии, а бай ганьо бъргарина изял цяла тенджера. Спечелил състезанието и му дали бутилка уиски. Изпил го на екс. Вечерта като се прибрал легнал да спи. За да не пърди и да не умирише стаята пъхнал в гъза си корковата тапа. По сред нощ бара и тапата я няма. Пуска новините и чува коркова тапа съборила саморет.

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 13.02.2011 в категория Бай Ганьо

Събрали се пред потрара на Свети Петър американеца, французина и българина и чакали да им отворят. Дошъл Свети Петър и попитал американеца:
- Ти от какво умря?
- Ами нали знаеш ние в Америка с тези чийзбургери и паржени картофи диграх холестерол и умрях.
- Добре отивай в Рая. - казал Свети Петър.
- А ти от какво умря? - попитал Свети Петър французина.
- Ами нали знаеш нйе с кашата френска любов и докато карах жена ми да ми прави френска любов и се забих в едно дарво и умрях. - отговорил французина.
- Добре отиваи в Рая. - казал Свети Петър. - А ти момко от какво умря? - попитал и българина.
- А не, не Свети Петре, срам ме е да кажа. - огроворил българинът.
- Е хубава работа, от лекар, адвокат и Свети Петър срама няма, казвай сега.
- Не, не мога, много ме е срам наистина. - казал българинът.
- Е добре, тогава ще те пратя в Ада.
- Не, не ще ти кажа, Свети Петре, как умрях.
- Е хубаво айде казвай. - ядосал се вече Свети Петър.
- Еми взех си кола на лизинг и умрях от град.

изпратен от на 22.09.2010 в категория Бай Ганьо

Хванали се на бас българин, руснак и американец
-кой е по-голям мъж... Трябвало всеки да изпие по бутилка от националното си питие, да влезе в клетката на разгонена мечка да се здрависа с нея, а накрая да оправи разгорещена бразилка...
Пръв се пробвал американеца, изпил бутилка бърбън, влязъл при мечката от там се чула една врява и горкия едвам излязъл жив от клетката...
След него руснака изпил бутилка водка влиза спокойно при мечката с финес се здрависал и после като пич изчукал бразилката. Докато се тупал по гърдите дошло ред и на нашенеца...
Човека изпил една домашна 60 градусова ракийка и се запътил към клетката... чуло се едно боричкане вътре, едно блъскане... След малко излиза нашия закопчал си панталона , поизтупал се и рекъл:
- Абе де е тая бразилка да се здрависаме......? ? ?

изпратен от на 19.03.2010 в категория Бай Ганьо

Срещна ли се Бай Ганьо Американеца и Французина и от дума на дума заспорили в коя страна е възникнал най-напред минета. Американеца казал- ние сме голяма страна и той е възникнал при нас.
Французина му отговорил,че по времето на Луи VI се говори за това. Бай Ганьо казал:господа не спорете,в страната ни е намерен свитьк на който пише;Дирли,дирли дишка,хубава мома свири на пишка;-Черноризец Храбьр VII век.

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net