изпратен от на 01.11.2015 в категория Бай Ганьо

Веднъж Бай Ганьо Французина Американеца били в един самолет . пътували пътували и йфй

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 12.12.2010 в категория Бай Ганьо

Бай Ганьо в Рим, влиза в кафене и си поръчва едно кафе на засукана млада сервитьотка. Тя го поглежда изпитателно и прави три жеста. Първо си погалва гърдите, после насочва средния си пръст към пичката си, а после средния си пръст към задника си. Бай Ганьо се стряска и си тръгва, като предполага, че му предлагат секс услуга, която едва ли може да плати. Собственикът на кафенето обаче го спира и пита сервитьорката, какъв е проблема. Тя отговаря:
- Виждам, че господинът е чужденец, не знае италянски и го попитах с жестове как ще пие кафето: с мляко, еспресо или по турски!!!

изпратен от на 19.03.2010 в категория Бай Ганьо

Срещна ли се Бай Ганьо Американеца и Французина и от дума на дума заспорили в коя страна е възникнал най-напред минета. Американеца казал- ние сме голяма страна и той е възникнал при нас.
Французина му отговорил,че по времето на Луи VI се говори за това. Бай Ганьо казал:господа не спорете,в страната ни е намерен свитьк на който пише;Дирли,дирли дишка,хубава мома свири на пишка;-Черноризец Храбьр VII век.

изпратен от на 04.03.2011 в категория Бай Ганьо

Бьлгарина Турчина и Африканеца летяли със самолет. По време на полета самолета се повредил и паднал. Явил се един дух и им казал:
- Ще ви върна към живота, ако изпьлните по една задача.
Те се съгласили и духът им дал задачи. На Бьлгарина дал пистолет, да си го вкара отзад и да си го изкара, той го направил и духът го пуснал. На Турчина дал автомат и отишъл при Африканеца и на него дал задача. Върнал се при тучина и духът го видял да се смее и да реве. Духът го попитал:
- Защо ревеш?
- Не мога да си вкарам автомата отзад..
- А защо се смееш?
- Гледам оня как се мъчи с танка.

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net