изпратен от на 01.10.2017 в категория Семейни

След като излетял пътнически самолет, командирът обявил по микрофона маршрута и времетраенето на полета, но забравил след това да изключи микрофона. Всички разговори в кабината се чували в салона. Вторият пилот попитал: "Командир, сега какво ще правим?". Командирът отговорил: "Ще пием по едно кафе, а после ще изчукаме Старшата стюардеса!" Стюардеста, която поднасяла закуски на пътниците в салона, чула какво си говорят в кабината и се затичала да предупреди пилотите, че всичко се чува в салона. Но се спънала и паднала на пътеката. Възрастна жена и помогнала да стане, и й казала: "Не бързай баби! Те казаха, че първо кафе ще пият!"

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 16.04.2009 в категория Семейни

8-ми март. Мъжът седи пред телевизора и чете вестник, а жената мие чинии. ИЗведнъж мъжът се сеща, че е 8-ми март, а даже подарък не е купил. Без да спира да чете, казва:
- Остави, скъпа, днес е 8-март, утре ще си домиеш.

изпратен от на 07.02.2009 в категория Семейни

Един се оплаква на приятел:
- Мразя тъща си!
Онзи го успокоява:
- Случва се. Но все пак си представи, че ако не е била тя, нямаше да имаш жена.
- А затова я мразя още повече!

изпратен от на 15.02.2014 в категория Семейни

Трима мъже се напили и много им се доебало, но нямало кого да ебат и решили като си тръгнат за към вкъщи да се ебат един друг, но за да не ги разберат другите хора да застанат под формата на хоро. Тръгнали си те и се наредили. След малко последния на хорото се провикнал: "Ебре хоротоооо !!! Средния отговорил: "Е хоро като хоро! А първия рекъл: "Ебал съм го и хорото. Водя до моста и разтурям!

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net