изпратен от на 24.06.2014 в категория Семейни

Мъж пийнал прилично с приятели. Те го "донесли" до вратата на дома му ...
На сутринта се събужда в семейното легло, съблечен и завит. Става, влиза з кухнята и намира на масата топла закуска и кафе, както и бележка от съпругата си: "Скъпи ето 50 лв за дневни, ако не стигнат в палтото ми в гардероба има още. Надявам се закуската и кафето да ти харесат. Целувки."
Невярващ на очите си мъжът влиза в детската и буди сина си:
- Сине кажи ми моля те какво стана снощи?
- Ами тате, прибраха те приятелите ти. Ти беше доста пийнал ... Мама те заведе в стаята и като почна да те съблича ти и каза: "Махни се курво, аз съм женен мъж"

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 10.02.2014 в категория Семейни

На един човк фамилията му била Тренчев. Имал си той фирма за пирони - "пирони Тренчев". Та решил човекът да си развие бизнеса и поръчал на една рекламна агенция да му заснеме реклама на продукта. Казали... прочети »

изпратен от на 03.03.2009 в категория Семейни

Уважаеми Президент Буш!
Осама Бин Ладен се намира в дома на моята тъща(член на талибанска групировка от 1996г.). Водя с нея ожесточени битки от деня на сватбата. Моля, за подкрепа чрез въздушни бомбардировки!

изпратен от на 30.06.2015 в категория Семейни

Четири бика - единият на 19 години, вторият на 30 години, третият на 40 години и четвъртият на 60 години били непрекъснато заедно. Пасяли тучна трева, пиели студена вода, препичали се на слънче и т. н. Един ден 19 годишния с пяна на уста дотърчава до другите трима и им казва:
- Братоци, бързо да тичаме, че през три баира и три дерета има едно стадо от вимести крави, давайто бързо да отидеме и да ги изръчкаме, ама бързо бре. Давайте, аре че ще ги наебе некой друг.
30 годишния му казал:
- Споко бой, дай сега ще тръгнем леко, хапвайки тревица, пийвайки водица - ще отидем при кравите, лека по лека и с пресни сили ще ги ощастливим всичките до една.
40 годишния се обадил и казал:
- Ааааааа не, я ква хубава трева имаме тука, каква студена вода тече тук. Я им кажи да дойдат. Кат дойдат ще ги оправим.
60 годишния с помътнял поглед попитал:
- А бе, кат додат кво ша праим?".

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net