изпратен от на 24.06.2014 в категория Семейни

Мъж пийнал прилично с приятели. Те го "донесли" до вратата на дома му ...
На сутринта се събужда в семейното легло, съблечен и завит. Става, влиза з кухнята и намира на масата топла закуска и кафе, както и бележка от съпругата си: "Скъпи ето 50 лв за дневни, ако не стигнат в палтото ми в гардероба има още. Надявам се закуската и кафето да ти харесат. Целувки."
Невярващ на очите си мъжът влиза в детската и буди сина си:
- Сине кажи ми моля те какво стана снощи?
- Ами тате, прибраха те приятелите ти. Ти беше доста пийнал ... Мама те заведе в стаята и като почна да те съблича ти и каза: "Махни се курво, аз съм женен мъж"

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 31.07.2013 в категория Семейни

Дрогирани мутри се хващат на бас, че не може единят да се спусне по стълбището на блока със ски. Спуска се човека, но блъска баба, която в същия момент се качва. Бабата чупи ръка и я приемат в болницата. Отива нашият на свиждане в ортопедията, бабата я няма.
- Къде е бабата - пита той сестрата.
Тя му отговаря, че са я преместили в психиатрията.
- Е как така - пита мутрата.
- Ми каза, че някакъв скиор я блъснал по стълбището.
- Ми аз съм скиорът да ви еба майката, връщайте бабата веднага.

изпратен от на 11.04.2009 в категория Семейни

- Скъпа, пак не мога да си намеря вратовръзката. Къде пак си преместила шкафа?

изпратен от на 24.01.2013 в категория Семейни

Старият бик пред пенсия. Стопанинът доволен от неговата работа, докарал едно младо биче да поебава кравите, а оставил старият да си изживява годините в стадото, вместо, както е практиката, да го изпрати в кланницата. Младият влезъл в длъжност, поебава наред, умора няма. Старият пасе, разхожда се из ливадите, току почне да пръхти, да рие земята с копито, да хвърля къчове.
Стопанинът отива при него и го успокоява:
-Ти си вече стар, не се опитвай да правиш секс, паси си спокойно, това младото ще върши грубата работа, а аз ти обещавам, че до края на дните ти ще се грижа за теб прекрасно!
-Благодаря стопанино, ама тоя малкият, както ги е подкарал кравичките, аз нарочно правя тези демонстрации, да не вземе нещо да ме обърка...

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net