изпратен от на 30.09.2017 в категория Семейни

Писмо от съпругата:
"Скъпи съпруже,
Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам завинаги. Бях ти добра жена седем години, но няма за какво да ти го доказвам. Последните две седмици бяха истински ад. Шефът ти ми се обади, за да ми каже, че си напуснал работа днес и това беше последната капка, която преля чашата на търпението. Миналата седмица ти се прибра и не забеляза, че съм си остригала главата и изрязала ноктите, че съм сготвила любимото ти ястие и дори, че бях облякла чисто нов халат.
Като се прибра яде две минути и отиде право да спиш, след като изгледа мача. Не ми каза,
че ме обичаш, не ме докосна или каквото и да е. Или ми изневеряваш или не ме обичаш повече, каквото и да е, напускам те.
P.S. Ако се опитваш да ме откриеш, недей. С брат ти се местим заедно в друг град. Пожелавам ти страхотен живот Бившата ти съпруга"
Писмо на съпруга:
"Скъпа бивша съпруго,
Нищо не може да направи деня ми толкова страхотен колкото писмото, което ми изпрати. Вярно
е, че бяхме женени седем години, макар че добра жена е далече от това, което ти беше. Гледам спортни програми прекалено много, за да избегна постоянното ти натякване. За съжаление това не дава резултат. Забелязах кога си острига косата миналата седмица и първото нещо, което ми изникна в съзнанието беше: Изглеждаш точно като мъж. Майка ми ме е учела да не казвам нищо лошо, ако не мога да кажа нищо хубаво. Когато ми сготви любимото
ядене сигурно си ме сбъркала с брат ми, защото аз спрях да ям свинско преди седем години. Легнах си веднага, когато ти си беше сложила новия халат, защото етикета с цената беше все още на него. Молех се да е съвпадение, че брат ми бе поискал 50 долара назаем тази сутрин, а цената на твоето халатче бе 49,99 долара! Въпреки всичко това аз все още те обичам и мислех, че би могло да се получи между нас. Така че, когато открих, че съм спечелил от лотарията 10 милиона долара, аз напуснах работа
и купих два билета за Ямайка. Но когато се прибрах вкъщи ти вече си бе тръгнала. Предполагам че всичко си има причина. Надявам се, че ще имаш пълноценния живот, който винаги си искала. Моят адвокат каза, че заради твоето писмо няма да получиш нищо от мен.
Така че проблемът си е твой!
P.S. Не знам дали съм ти казвал някога, но Карл, моят брат, се роди Карла! Надявам се, че това не е проблем за теб.

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 27.01.2009 в категория Семейни

Защо приписвате в завещанието си всичко на вашата съпруга при условие да се омъжи повторно?
- Искам да има на този свят поне един, който да ме съжалява искрено.

изпратен от на 10.02.2014 в категория Семейни

Гнуслю и Гнусла правят секс. По едно време Гнусла вика на Гнуслю:
- Абе, днес защо ти е толкова мек и миризлив?
- Трай ма, серем ти в путката.

изпратен от на 21.01.2017 в категория Семейни

Един цар имал три дъщери. Решил да ги омъжи и им дал по един лък и една стрела, и им казал:
-В което царство падне стрелата, там ще се омъжите!
Най-голямата стреляла, стрелата паднала в Златното царство с прекрасен принц, в двореца всичко било от злато. Омъжила се там.
Средната сестра стреляла, стрелата паднала в Сребърното царство с прекрасен принц. В двореца всичко било от сребро. Омъжила се и тя.
Най-малката стреляла, стрелата паднала в едно блато. Търсила я тя и накрая я намерила в устата на един жабок. Била чувала за принца превърнат в жабок от зла вещица и решила , че е той. Навела се да го целуне и да развали магията, но не се получило нищо, целунала го пак
-нищо, целунала го трети път и пак нямало резултат. Тогава жабокът проговорил с човешки глас:
-С целуване не става, май ще трябва да ми духаш! ! !

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net