изпратен от на 06.07.2013 в категория Разни

Холандски мондиал куиз:
-Участвайте и спечелете - 32" LSD Телевизор.

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 22.02.2015 в категория Разни

Седи един мъж на брега на язовира и лови риба. Рибата изобщо не кълве. По едно време мъжът вади бутилка ракия, сипва си една чаша и точно в този момент плувката потрепва. Мъжът държи с една ръка чашата, а с другата вади въдицата. На куката виси мъничка рибка, която се откача и пада в чашата с ракия. Мъжът погнусено бърка с два пръста в чашата, вади рибката и я мята във водата, след което изпива ракията. Изведнъж рибата започва да кълве като луда. Само за половин час мъжът улавя десет килограма риба и доволен си тръгва към дома. На дъното на торбата лежат две големи риби. Едната казва на другата:
- Голема гад излезна онва малкото. Как ни прекара само ... неговата м... Хващал бил, черпел бил по ракия и после пускал обратно във водата ...

изпратен от на 10.02.2014 в категория Разни

Най-щастлива е жената, която е успяла да се омъжи за мъжа, когото е харесвала. Но още по-щастлива е жената, която се е омъжила за мъж, кoгото другите жени харесват.

изпратен от на 29.04.2013 в категория Разни

Отишъл турист в Тбилиси. Качва се на такси и шофьора подкарва с бясна скорост. Наближават кръстовището и свети червено. Шофьорът дава газ и минава. На следващото кръстовище пак.
- Абе човек, недей така, ще стане някоя беля!
- Аз съм джигит! - отговорил смело грузинеца.
На следващото кръстовище е зелено и той бие спирачки, едвам успява да спре.
- Сега пък защо спря?
В това време профучава кола по другата улица, а шофьорът се обажда:
- И той е джигит!

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net