изпратен от на 20.02.2016 в категория Любими Герои

Шефка на рекламна агенция, споделя: „Хората често ме питат за разбираемо обяснение на това какво е маркетинг. Може би следните аналогии ще им помогнат да си изяснят понятието.”

1. На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и му казвате: „Аз съм фантастична в леглото.” Това е директен маркетинг.
2. Вие сте на парти с приятели и виждате красив млад мъж. Един от вашите приятели отива при него, сочейки към вас, и казва: „Тя е фантастична в леглото.” Това е реклама.
3. На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и искате телефонния му номер. На следващия ден му звъните и казвате: „Здравей. Аз съм фантастична в леглото.” Това е телемаркетинг.
4. Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Той се приближава към вас и казва: „Чух, че сте фантастична в леглото.” Това е разпознаване на марката.
5. Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Убеждавате го да се прибере вкъщи с вашата приятелка. Това е представител по продажбите.
6. Вашата приятелка не може да го задоволи, така че се обажда на вас. Това е техническа поддръжка.
7. Вие сте на път към организирано парти, когато осъзнавате, че в къщите, покрай които минавате, би трябвало да има красиви млади мъже. И така, покатервате се на покрива на една от тях, установявате се в центъра му и изкрещявате с пълно гърло: „Аз съм фантастична в леглото!” Това е срам.

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 11.02.2014 в категория Любими Герои

Двама терористи - камиказе се срещат.
- Как си? - пита единия.
- Бомба съм!

изпратен от на 10.08.2011 в категория Любими Герои

Блондинка си купила GSM и отива на пазар в ЦУМ. В този момент GSM-ма звъни. Блондинката вдига слушалката и казва:
- Аааа здрасти муцка. Иииииии ма ти как разбра, че съм в ЦУМ та ми се обади?

изпратен от на 20.09.2013 в категория Любими Герои

Един стидент по физика бил много набожен. Физиката му се сторила трудна и решил да се прехвърли Богословие. На първото упражнение асистентът го попитал:
- Как бихте определили Божията сила?
- Божията сила е равна на Божията маса по Божието ускорение.

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net