изпратен от на 20.12.2015 в категория Животни

Животните в гората решили да стават културни и построили тоалетна, но още първата нощ някой счупил прозореца. Оказало се, че е заекът. Царят на гората - лъвът разпоредил зайчето да поправи прозореца. На втората и третата нощ пак същото. И решили животните в гората, да изправят зайчето пред горския съд, да го разпитат защо прави така. Изправило се зайчето пред съда и тъжно заразказвало:
- Влизам първата вечер в тоалетната - влиза след мен вълкът, оправя ме, избърсва се с мен и прас изхвърля ме през прозореца. - Влизам втората вечер в тоалетната - влиза след мен мечката, оправя ме, избърсва се с мен и прас изхвърля ме през прозореца. - Третата вечер обаче отивам в тоалетната и гледам таралежът вътре. Реших и аз да бъда смел, оправих го, избърсах се с него и откъде съм излезнал и аз незнам...

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 24.05.2009 в категория Животни

Жена влиза запъхтяно в съседната къща:
- Съседке, бързо, вашето куче гони някакъв велосипедист!
- Нещо си се объркала. Нашето куче не може да кара велосипед...

изпратен от на 16.08.2010 в категория Животни

Вървял Заекът и псувал :
- Педераси, Педераси!
Мечката го срещнала и казала:
- Зайо, още не ти е изсъхнало млякото по устата, а псуваш.
Заекът Казал:
- Това не е мляко... Педераси, Педераси Майка им даеба...

изпратен от на 22.12.2009 в категория Животни

Селянин въртял бизнес със своето магаре. На този който успявал да накара магарето му да се смее давал 50 лева, в противен случай му прибирал 50 лева. Цялото село се пробвало но никой не успял. Накрая дошъл един непознат мъж и решил да се пробва. Мъжът отишал до магарето и му прошепнал нещо, след което магарето се попикало от смях. След това стареца му казал
- Сега ако го накраш да реве ще ти дам всичките пари които имам.
Непознатия изгледал старчето и доволно се съгласил. Отишъл той до магарето и след броени секунди се чул див магарешки рев. Върнал се той при стареца да си вземе печалбата, а стареца го гледа като теле в железница и му вика:
- Парите са си твои, но би ли разкрил как го правиш?
Непознатия отвърнал:
- Просто, първият път му прошепнах, че оная работа ми е два пъти над неговата, след което то се попика от смях, а вторият нямаше как направо му я показах.

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net