изпратен от на 29.04.2017 в категория Програмисти

Той се качи на един камък и се любуваше на пейзажа: гора, поле, река, малко селце в далечината, сини облаци и езеро, слънце и както винаги иконите "My Computer", "My Documents", "Recycle Bin"...

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 29.10.2013 в категория Програмисти

Звънят във фирма за поддръжка по спешност, компютъра не бачкал и трябвало в най-скоро време да се оправи. Прозвучало доста сериозно, затова пратили най-големия специалист да се заеме с проблема. Та отива човека, вижда проблема, върши си работата професионално, взема парите и се прибира. Собственика на компютъра, изключително въодушевен, разправя на свой приятел:
- И човече, идва пича и направо магьосник някакъв! За първи път виждам такова нещо! Помоли се на някакаво божество, седна на стола, започна да се върти с него, после изведнъж стана, ритна кутията, наведе се и компютъра тръгна! Не пипна нищо!
В офиса се разправя същия случай:
- Отивам аз и какво да видя! Ужас - кабела се беше навил около стола. Вдигнах ръце към небето и си казах: "лелеее, тоя колко е зле". Седнах на стола, завъртях се за да го развия, после ритнах кутията по-навътре за да не се навие пак, включих го и се махнах оттам.

изпратен от на 11.02.2014 в категория Програмисти

- Какво е това ром?
- Това е водката на пиратите.
- Аха, ясно! Нелицензирана значи.

изпратен от на 27.08.2013 в категория Програмисти

В новините:
"ДАНС набира хакери"
Вместо интервю кандидатите са имали задача: да спрат Замунда и АренаБг...ето защо събота тези сайтове имахе проблеми...

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net