изпратен от на 08.09.2017 в категория Програмисти

...В момента, когато седнеш на Новогодишната маса и вдигнеш първата чаша интуитивно търсиш с очи опцията:"Save as.." :-)))

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 17.02.2014 в категория Програмисти

Жена се обажда в компютърна фирма:
- Извинете, продавате ли детски компютри?
- ДЕТСКИ ЛИ? Какво имате предвит, госпожо?
- Ами едни такива - пъстри, шарени, с едни ябълки!

изпратен от на 04.01.2015 в категория Програмисти

Пътуват в един вагон четирима програмисти и четирима потребители. Потребителите имат четири билета - за всеки по един, а програмистите - само един. Идва моментът да се проверяват билетите. Програмистите се затварят в тоалетната, идва кондукторът, почуква на вратата, от тесния процеп се протяга една ръка и подава билет. Кондукторът отминава. Потребителите виждат всичко това и естествено завиждат на програмистите.
Идва време да се връщат обратно и отново четиримата програмисти и четиримата потребители пътуват заедно. Този път обаче потребителите имат общо един билет, а програмистите са без билет. Ето че пак идва моментът за проверка на билетите. Потребителите бързо се шмугват в тоалетната. В това време идва един от програмистите и почуква на вратата. Веднага му подават билета, той го взима и светкавично програмистите се затварят в другата тоалетна. В това време идва кондукторът...
Е, не всички алгоритми, разработени от програмисти, вървят и при редовия потребител!

изпратен от на 30.07.2009 в категория Програмисти

Межди интернет-маниаци:
- Какво правиш, когато видиш хубаво момиче?
- Свалям я.

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net