изпратен от на 12.10.2013 в категория Семейни

Какво се товари най-лесно в един камион?
- Ташаците, хващах за хуя и хвърляш.

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 08.06.2013 в категория Семейни

Мъж и жена са канят да отиват на гости. Изключили навсякъде осветлението, затворили всички прозорци, сложили покривало на клетката с папагала, включили алармата на СОТ-а, изхвърлили котката на улицата.
Извикали такси и излезли от къщата. В момента преди да затворят вратата хитрата котка се вмъкнала вкъщи и мигом се качила на втория етаж (при клетката с папагала). Мъжът се върнал обратно за да хване котката, а жената седнала в таксито и за да не каже, че у тях няма никой, обяснила на шофьора, че вкъщи е останала майка й и съпругът й се е върнал да й пожелае лека нощ.
Вънал се мъжът й и казал:
- Това животно се заби под кревата, опитвам се да я измъкна, а тя ме драска, взех точилката и я изгоних от там. Гадината така се разврещя, че се наложи да я покрия с едно одеало. Едвам я измъкнах дебелата свиня и заедно с одеалото я метнах в храстите...

изпратен от на 06.08.2013 в категория Семейни

Щастието на жените не зависи толкова много от състоянието на душата, а по-скоро от състоянието на съпруга.

изпратен от на 03.07.2013 в категория Семейни

Двама американски войници - бял и негър, се къпят в банята. По едно време белият вижда че на "гордостта" на негъра има татуировка, от която се виждат буквите: "W..... y". Белият пита:
-И твоята приятелка ли се казва Wendy?
-Аааа не, на татуировката пише:
"Wellcome to Jamaica and have a nice holliday"

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net