изпратен от на 17.05.2013 в категория Семейни

Отива един мъж в месокомбинат и моли да го наемат като дегустатор. Отговарят му, че дегустатори си имат достатъчно. Той обаче настоява, че е изключителен талант и в крайна сметка го изпращат в отдел кадри откъдето му назначават проверка. Почва дегустация. Дават на мъжа колбас, той го лизва с език и казава:
- Така, това е Хамбургски, съставен е от 70% говеждо, 21% соя и т.н.
Всички са впечатлени. Дават му втори колбас да пробва, но този път му завързват очите. Мъжът отново познава колбаса и всичките му съставки. Тогава решават да му направят номер. Подготвили секретарката, тя се съблякла и дали на мъжа да я лизне между краката. Мъжът помляскал и казал:
- "Амбарица"..........
Всичко почнали да се побутват и да се смеят, но мъжа продължил:
- ........номер 16, апартамент 10, казва се Юлия!!!

Още от категориятаКатегории

изпратен от на 18.11.2016 в категория Семейни

Жена пита мъжа си:
- Скъпи, какво да ти приготвя чай или кафе?
- Ако това, коеото пих вчера беше кафе, тогава чай. А ако е било чай, тогава кафе.

изпратен от на 23.03.2013 в категория Семейни

Стоят си едни катаджии на един забутан прашен път и скучаят. По едно време единия забелязал облак прах в края на пътя и бясно приближаващ черен мерцедес, скочил с още по бясна от тази на мерцедеса скорост... прочети »

изпратен от на 11.02.2014 в категория Семейни

Мъж - шофьор в градския транспорт. Един ден карал две смени. На втория ден пак. На третия ден ремонт. На четвъртия се запил...Повече от неделя не изпълнявал съпружеския дълг. Като почнал, та втори път, после трети...Пита жена си как е. Тя му отговаря:"Махай ми се! Станал си точно като вашите автобуси. Няма ги дълго, висиш сума време на спирката и чакаш. А после пък идват четири наведнъж!"

Още от категорията
Голям смях!
Създаден от HQWebS.net